checklist kleine pauzes grote impact

Week van de werkstress, 3 tips voor meer werkgeluk

De week van de werkstress is dit jaar van 11 tot en met 15 november 2024.

Een week waarin het ook een goed moment voor jou is om de balans qua werkstress op te maken. Ervaar jij stress op het werk of is de werkdruk te hoog? Dan is het tijd om stappen te gaan zetten, we gaan de werkdruk verminderen!

Ik geef je graag drie tips die goed werken als burnout preventie, maar ook als de werkdruk te hoog is geweest en je juist wilt voorkomen dat je jezelf naar een volgende burn-out of bore-out werkt.
Kies dus juist de week van de werkstress als het moment om met deze tips aan de slag te gaan, zodat de stress op het werk niet rond de feestdagen te hoog is opgelopen!

Tip 1: Werkdruk verminderen door beter grenzen aan te geven

Zorg dat je tijdens de piekdrukte van december goed jouw grenzen aangeeft! En minstens zo belangrijk, handel er ook naar! Zorg dat je losse eindjes oplost, geen klussen aan neemt die de werkstress verder verhogen en blijf loyaal naar jezelf toe.

Hierbij kan mijn checklist Kleine pauzes, grote impact goed helpen. Hierbij leer ik je micromomenten ontdekken die je kunt toepassen tijdens het werk, maar ook in de drukte thuis. Klik op deze link als je de gratis checklist wilt downloaden 

checklist kleine pauzes grote impact

Tip 2: Burn out preventie tegen teveel stress op het werk

Als jij in het verleden een burn-out of bore-out hebt gehad, dan denk je waarschijnlijk dat je de signalen bij een herhaling wel herkent. Niets is minder waar! Bij een terugval zijn er namelijk nieuwe klachten, die je waarschijnlijk niet doorhebt. Voel je al dat je niet lekker in je vel zit, amper kunt ontspannen en op jouw laatste restje energie loopt? Dan is het tijd om met mij als borout coach aan de slag te gaan. Dit kan door je aan te melden voor de eerstvolgende workshop blijf uit je boreout, maar ook door een 1 op 1 traject in te gaan (vaak vergoed door de werkgever) waardoor je volledig begeleid wordt.
Om alvast positief aan de slag te gaan met de werkdruk verminderen kun je op mijn website de checklist: kleine pauzes grote impact downladen.

Met deze checklist help ik je ontdekken welke oefeningen jou persoonlijk helpen voor het verminderen van stress die je gelijk kunt toepassen.

Tip 3: Burn-out of Bore-out?

Lees je dit blog en denk je, maar eigenlijk ben ik de signalen aan het negeren en zit ik volgens mij al in een volgende burn-out of bore-out? Dan is het tijd om (met mij) aan de slag te gaan en te zorgen voor een duurzame verandering!

Heb je besloten dat jij wel wat extra informatie kunt gebruiken en bijvoorbeeld benieuwd bent naar het verschil tussen een burn out en bore-out? Plan dan een gratis kennismakingscall in via deze link: https://sabinepols.com/gratis-3/jouw-sessie/

Week van de werkstress, 3 tips voor meer werkgeluk​

Je zou ook interesse kunnen hebben in