Wat is ‘zichtbaar’ nu eigenlijk? Als je het aan je manager vraag weet die het ook eigenlijk niet. Wat jij wel weet is dat het aan je knaagt, elke keer dat applause voor anderen terwijl jij hetzelfde werk doet. Elke keer die pluimen voor anderen terwijl jij dat werk ook hebt gedaan en het volgens jou gewoon bij je taakomschrijving hoort.
Waarom zien ze jou nou niet?

Zichtbaar zijn gaat niet alleen over dat je collega’s en manager je zien en horen, maar ook dat je een zakelijke relatie met hun aangaat. Contact met ze maakt zoals bijvoorbeeld een grapje maken met collega’s in een gesprek bij de koffieautomaat. Zodat je collega er later op de dag (of misschien later in de week, dat is een grote plus!) nog eens aan terug denkt.

In de zichtbaarheidsboost van 30 minuten vertel jij mij waar je tegenaan loopt en bij wie jij meer zichtbaar wil zijn. Dan geef ik je concrete en praktische tips die je direct kan toepassen.

 

De zichtbaarheidsboost heeft een waarde van 99 euro incl btw en kan ik jou tijdelijk gratis aanbieden!

Bij het inplannen van de afspraak stel ik jou alvast wat vragen zodat ik op basis van de antwoorden goed kan inschatten hoe ik jou kan helpen.

 

Klik hiernaast om een afspraak met mij in te plannen.
De afspraak is bij mij in mijn locatie in Zaandam.