Moeiteloos jouw eerste workshop geven?

Wil jij concreter aan de slag met het uitwerken van jouw workshop over jouw uit de hand gelopen hobby?

Dan is deze workshop echt wat voor jou!

In deze interactieve workshop waarbij we mijn Stappenplan naar het geven van jouw eerste workshop als uitgangspunt gebruiken ga je:

Mijn naam is Sabine Pols, de workshopcoach. Ik doe de dingen graag op mijn eigen manier en die zijn altijd net wat anders dan anderen.

Mijn missie is om jou te inspireren en te coachen om te doen doen wat jij echt leuk vindt!

Want, als jij doet wat je het liefste doet, krijgen jij en de mensen om jouw heen daar energie van. Ik heb daarom mijn uit de hand gelopen hobby’s met elkaar gebundeld tot de perfecte combinatie om jou te helpen jouw idee om te zetten naar het werkelijk geven van workshop!

Mijn uit de hand gelopen hobbies zijn dansen, puzzelen, mijn kennis delen, persoonlijke groei en nieuwe dingen doen.

Dit heeft geleid tot mijn werk als coach en mijn centrum voor persoonlijke groei, Het Element Zaandam.

Ik geef je hier de ruimte om samen te komen, jouw kennis te delen, te leren van anderen en van jezelf. Ik denk graag met je mee hoe ik je kan ontzorgen zodat jij jouw workshop kunt geven.

Je kunt met een gereduceerd tarief gebruik maken van mijn eigen workshoplocatie Het Element Zaandam waardoor het voor jou nog laagdrempeliger wordt om te doen wat je echt leuk vindt, namelijk het geven van een workshop over jouw uit de hand gelopen hobby!

 

Wat anderen zeggen

Sabine is altijd bereid om mee te denken aan leuke ideeën voor in Het Element! Straks na mijn verlof ga ik weer leuke taartworkshops inplannen voor groot en klein!
Dies Tea and Tables -
Ik verwachtte niet dat ze (Sabine) mij zoveel extra aandacht zou geven, waardoor ik mij nog extra op mijn gemak voel en mijn klanten ook
- K.B.-
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram