Heb jij de afgelopen tijd ook de tijd genomen om te mijmeren en dagen gedroomd van een leven dat veel beter bij jou past. Wil je eindelijk de stap nemen om ergens anders gaan wonen, wil je ander werk wat beter past bij jouw kwaliteiten? Tijden van in onszelf verdiepen en zelfreflectie geven vaak inzichten die tot exponentiele persoonlijke groei leiden. Je stopt met doen wat giftig voor je is en start met het (h)erkennen van jouw eigen behoeften en jouw leven hiernaar in te richten.

Door te doen wat goed voor je is, voed je jouw lichaam, lost stress in je lijf op en zul je lekkerder in je vel zitten. Door het loslaten van stress zullen je emoties geen rollercoaster meer zijn maar een rivier met af en toe een stroomversnelling.


De afgelopen maanden besefde ik dat ik mijn werk als coach in mijn eigen tijd en op mijn eigen manier mag doen. Dat ik me niet hoef te schamen omdat ik geen nieuwe producten uit mijn mouw heb geschut om te verkopen. Na twee online gesprekken heb ik besloten gewoon 1 op 1 coaching in mijn praktijk te blijven doen, dat is een voordeel van een grote praktijkruimte 😉


Wat heb jij je beseft afgelopen half jaar? Wat neem jij mee uit deze periode? Wat ga je anders doen? Misschien heb jij de afgelopen maanden in quarantaine wel als een paradijs ervaren? Hoe ga je dan rustmomenten in je dag inbouwen zodat je dat paradijselijke gevoel kan vasthouden?

Laat je niet afleiden door je gedachten dat het niet kan of door je omgeving die zegt dat je grootsheidwaanzin hebt.
Wat maakt jou blij en hoe kun je dit bewust in jouw leven verweven?

Welke mogelijkheden zie jij voor jezelf als alles mogelijk is?

 

Oefening:

Ga eens rustig zitten met een kopje thee en neem een kwartier de tijd om te mijmeren of te dagdromen met de gedachte “Wat zou ik doen als alles mogelijk is?”

Probeer het voor je te zien, om je heen te kijken en al je zintuigen te gebruiken als je op die plek, op dat moment, bent en wat je doet als alles mogelijk is.

Wat zie je, wat ruik je, wat voel je?

Schrijf het op en kijk er over en kijk er over een half jaar nog eens naar. Wat heb je bereikt van je dagdromen? 🙂

Wat zou jij doen als alles mogelijk is?

Je zou ook interesse kunnen hebben in