Testimonials

Wat anderen zeggen over Sabine Pols Coaching:

 

Ik heb de online challenge gedaan van Sabine. Dit was fijn om te doen. Met eenvoudige oefeningen weer meer thuis komen in mijzelf en vanuit rust tips tot me nemen om dingen op een andere manier bekijken. En hoe mooi is dat…. een ander inzicht geeft een ander uitzicht. Dank je Sabine.
Hartelijke groeten, Peter Paul

 

De ontdekkingssessie die Sabine met mij gedaan heeft, heb ik als heel waardevol ervaren. Vooral verrassend ook omdat, wat het meest centraal kwam te staan, zo wezenlijk anders was dan dat ik in eerder ervaren heb. Ze sloot goed aan op wat ik zei en had oog voor mijn fysiek. Daardoor kwam ik echt in het moment en meer in mijn lijf, wat maakte dat ik “moest constateren” dat wat ik voelde echt iets anders was dan ik verwachtte op basis van de eerdere ervaringen. Sabine heeft ook een rustige, geduldige houding, wat maakt dat je de tijd krijgt om te onderzoeken met elkaar.
Anoniem

 

Sabine is tijdens het coachgesprek heel alert en reageert precies op de goede momenten. Wanneer er veel emoties bij komen kijken geeft Sabine dit alle ruimte en sluit perfect aan bij het proces van de cliënt.
Anoniem

 

Ik heb voor de zomer een traject gedaan bij Sabine. Mijn ervaring dat ik afwezig kan zijn in situaties wilde ik graag verhelderen. Met Sabine ben ik in vijf sessies stappen in mijzelf doorgegaan om dit te verhelderen. Ik heb dat door de wijze waarop Sabine dat begeleidde als zeer intens, waardevol en inzichtelijk ervaren. Inhoudelijk wil ik niet verder op het coachtraject ingaan in verband met mijn privacy. Wel kan ik vertellen dat het mij verder geholpen heeft. Mijn angst was dat mijn klanten deze “zwakke” plek van mij zouden doorprikken. Nu ben ik mij bewust waar het vandaan komt en wanneer ik deze schuiltechniek toepas. Dat heeft mij zelfverzekerder gemaakt.
Sabine kan ik van harte aanbevelen. Zij laat je het proces doorlopen, neemt daar tijd en ruimte voor en zorgt dat het verantwoord gebeurt.
Ella

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram