Tarieven

Foto: Bikkel Fotografie

Ontdekkingssessie

In een vrijblijvende gratis ontdekkingssessie, van één uur, help ik jou een stapje vooruit waardoor je weer verder kunt op jouw pad. Je onderzoekt aan welk doel je wil en kan werken.
Misschien heb je aan dit steuntje in de rug genoeg om je volgende stappen te kunnen zetten.
De rimpeling die je zelf in gang zet tijdens de ontdekkingssessie blijft doorgaan in de loop van de tijd. Wanneer je langer ondersteuning kunt gebruiken doen we dat in een coachingstraject.

 

Wil jij een gratis en vrijblijvende ontdekkingssessie bij mij plannen? Vul dan hier het contactformulier in voor een afspraak, bel/Whats App naar 06 55528752 of mail naar info@sabinepols.nl.

 

Ondersteuning op jouw pad
Foto: Ann

Coachingstraject

Wanneer je langer ondersteuning kunt gebruiken en het voelt voor ons beid goed, dan gaan we samen een commitment aan van een coachingstraject van een aantal maanden met vijf face to face sessies, van twee uur. Zorg dat je dan goed uitgerust aan de sessie begint en plan ook daarna tijd en ruimte om even je rust te nemen en het te verwerken. Tussen de sessies door ben ik er voor je via de e-mail, Whats App of telefonisch (op afspraak).

 

Voor een coachtraject van vijf sessies investeer je € 780,– incl Btw.

 

Spreekt mijn manier van werken jou aan en wil je graag een afspraak maken? Vul dan hier het contactformulier in, bel/Whats App naar 06 55528752 of mail naar info@sabinepols.nl.

 

Losse sessies

Voor een losse sessie investeer je € 150,– incl Btw. Losse sessies zijn alleen te boeken na een coachtraject.

 

Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren. Bedrijven investeren € 780,– exl Btw.

 

Sabine Pols
Effortless Coach Zaandam

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram