Stappenplan naar het geven van jouw eerste workshop!

Met dit stappenplan help ik jou om structuur aan te brengen in je gedachten en de informatie die je nodig hebt voor jouw workshop. Zodat jij al je informatie overzichtelijk bij de hand hebt en daarmee makkelijk jouw workshop kunt opzetten.

Ja stuur mij dat stappenplan toe!

Dit stappenplan is voor jou als

Je hebt een uit de hand gelopen hobby en je denkt steeds vaker aan het geven van een workshop, maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen. Je zit al met je handen in het haar bij de gedachte als je denkt aan het geven van een workshop, want hoe moet je dat dan aanpakken. 

Dit stappenplan is voor jou als je structuur wilt creeeren in alle gedachten die je hebt over de aanpak van een workshop. Je wilt er stap voor stap in je eigen tijd en op je eigen tempo mee aan de slag. Wat ga je doen in je workshop? Hoe vind je deelnemers? Wat moet er in een facebookpost staan? 

Dit levert het je op:

Door jouw gedachten over jouw workshop op papier te zetten maak je het al tastbaarder en ontstaat er al een eerste versie van jouw workshop. 

Door de vragen te beantwoorden en jouw gedachten op papier te zetten kun je de chaos in je hoofd omzetten naar een structuur op papier. 

De informatie kun je elke keer bijwerken als je nieuwe ideeen hebt. Waardoor het stappenplan met je meebeweegd tijdens het uitwerken van je workshop. 

Ja ik wil mijn ideeën tastbaar maken, stuur mij dat stappenplan toe!

Mijn naam is Sabine Pols, de workshopcoach

Ik doe de dingen graag op mijn eigen manier en die zijn altijd net wat anders dan anderen. 

Mijn missie is om jou te inspireren  en te coachen om te doen wat jij echt leuk vindt!

Want, als jij doet wat jij het liefste doet, krijgen jij en de mensen om jouw heen daar energie van. Ik heb daarom mijn uit de hand gelopen hobby’s met elkaar gebundeld tot de perfecte combinatie om jou te helpen jouw idee om te zetten naar het werkelijk geven van een workshop!

Mijn uit de hand gelopen hobby’s zijn:

  • dansen
  • puzzelen
  • mijn kennis delen
  • persoonlijke groei
  • nieuwe dingen doen
Sabine Pols

Dit heeft geleid tot mijn werk als coach en mijn centrum voor persoonlijke groei, Het Element Zaandam. Ik geef je hier de ruimte om samen te komen, jouw kennis te delen, te leren van anderen en van jezelf. Ik denk graag met je mee hoe ik je kan
ontzorgen zodat jij jouw workshop kunt geven.

Je kunt met een gereduceerd tarief gebruik maken van mijn eigen workshoplocatie (Het Element Zaandam) waardoor het voor jou nog laagdrempeliger wordt om te doen wat je echt leuk vindt, namelijk het geven van een workshop over jouw uit de hand gelopen hobby.

Sabine Pols

Heb jij ook een uit de hand gelopen hobby?

Hoe tof zou het zijn als de deelnemers aan jouw workshop jouw hobby zo leuk vinden dat het ze er ook hun hobby van maken? Dat de deelnemers van jouw workshop enthousiast naar huis gaan door iets wat jij aan ze geleerd hebt!

Dat voelt toch fantastisch! Dat heb jij dan toch mooi gedaan. Alleen door dat te doen wat jij het allerleukste vind!

Door aan de slag te gaan met de vragen in mijn stappenplan heb je alles bij de hand om jouw workshop te geven. Dit kan voor een gereduceerd tarief in mijn workshoplocatie Het Element in Zaandam. Zodat jij kunt doen waar jij blij van wordt, workshops geven over jouw uit de hand gelopen hobby!

Wat anderen zeggen

Sabine is altijd bereid om mee te denken aan leuke ideeën voor in Het Element! Straks na mijn verlof ga ik weer leuke taartworkshops inplannen voor groot en klein!
- Dies Tea and Tables -
Ik verwachtte niet dat ze (Sabine) mij zoveel extra aandacht zou geven, waardoor ik mij nog extra op mijn gemak voel en mijn klanten ook.
- K.B. -

Ja stuur mij dat stappenplan toe!

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram