Over Sabine

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig, onderzoekend en zoek ik nieuwe uitdagingen!
Mijn missie is om jou te inspireren en te coachen om Moeiteloos te Leven en te helpen met het vinden van jouw potentieel.

Sabine Pols Effortless Coach Zaandam
Foto: Bikkel Fotografie


Opleiding:

Tijdens mijn studieperiode heb ik een onderzoeksbachelor en een onderzoeksmaster afgerond om daarna jaren bij de overheid milieugerelateerd werk te doen.
Gaande weg ben ik mij gaan interesseren in persoonlijke groei en ben ik gaan onderzoeken wie ik ben, wat mij beweegt en wat mijn potentieel is. Ik kwam erachter dat ik mijn kennis en nieuwsgierigheid wil inzetten voor anderen. Ik heb mijn baan bij de overheid opgezegd en ik ben de opleiding tot Effortless Coach gaan volgen.

 

Effortless Coaching:
Wat ik zo mooi vind aan Effortless Coaching is dat het een holistische aanpak is en we ons richten op het opnieuw verbinding maken tussen je lichaam en je hoofd. Hierdoor kun je soms jarenlange overtuigingen of ervaringen in een ander daglicht gaan zien. Effortless Coaching richt zich op de transformatie van overleven naar moeiteloos leven. Dit lijkt misschien makkelijk, maar moeiteloos leven, vergt wel wat moeite!

 

Het Element:
Na het afronden van de opleiding tot Effortless Coach heb ik Het Element, centrum voor persoonlijke groei in Zaandam opgezet. In Het Element vinden de ontdekkingssessies en coachtrajecten plaats. Ik werk vanuit overvloed, er is genoeg voor iedereen. De gedachte van overvloed geeft ruimte aan nieuwe dingen en geeft angst (wat alleen maar schijnveiligheid is) geen kans. Voor iedereen die kennis wil maken met moeiteloos leven geef ik de workshops “Kom in je Element”.

 

Foto: eigen foto

Een voorbeeld van mijn persoonlijke groei:
Jaren lang heb ik reizen gemaakt over de wereld om de mooiste plekken te ontdekken.
Mijn laatste reis was naar Rusland en Mongolië, waar ik in Mongolië de Eagle-Hunters heb bezocht en mee mocht jagen met de adelaar… Wauw dat was tof! Alleen moest dat wel te paard, anders is het niet de echte belevenis! Ik heb niet zo’n goede relatie met paarden (op een eerdere reis in IJsland gooide het paard mij meerdere keren van zijn rug, met een hersenschudding als gevolg..). Maar ik ben moedig mijn uitdaging aangegaan en ik heb de hele dag paard gereden, zonder er af te vallen! Stapje voor stapje, dat wel en met heel veel spierpijn en eelt op mijn handen door het stevig vasthouden van mijn paard.

 

En nu jij!
Ik wil jou uitnodigen om jouw angsten aan te gaan! Op stapje voor stapje persoonlijk te groeien en de schijnveiligheid los te laten. Om moeiteloos te gaan leven!

 

Spreekt mijn manier van werken jou aan? Vul dan hier het contactformulier in voor een afspraak, bel/Whats App naar 06 55528752 of mail naar info@sabinepols.nl.

 

Wil je ondersteuning bij Moeiteloos Leven en ben je niet op zoek naar een coach?
Meld je dan hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief voor tips en inspiratie over moeiteloos leven.

En denk je nu, ik wil gewoon wat oefeningen. Doe dan hier de ademhalingsoefening of schrijf je hier in voor de Gratis Online Challenge Moeiteloos Leven.

 

Sabine Pols
Effortless Coach Zaandam

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram