Over Sabine Pols Coaching

Over Sabine Pols Coaching

Ik zocht in 2018 een locatie om mijn coachingpraktijk te starten en ik werd eigenaar van mijn centrum voor persoonlijke groei, Het Element Zaandam. In mijn zoektocht naar een geschikte locatie kon ik niks vinden wat aan mijn eisen voldeed. Alles wat ik bekeken had was te klein (ik houd van ruim en groots) of te duur en eigenlijk zocht ik een plek om iets vanuit cocreatie te laten ontstaan. Als er niks geschikts is, dan begin ik het gewoon zelf!

Als effortless coach geloof ik dat dingen moeiteloos kunnen gaan. Dit betekent niet dat er geen moeite of energie ingestopt hoeft te worden. Het betekent dat je de intentie aandacht geeft (want dan groeit het) en dat je alles wat je tegen houdt om het te doen.

Sabine Pols

Het Element Zaandam is mijn uitvalsbasis vanwaar ik de brainstormsessies, workshops en coaching geef. Het Element Zaandam is dé ruimte om samen te komen, jouw kennis te delen, te leren van anderen en van jezelf. Ik denk graag met je mee hoe ik je kan ontzorgen zodat jij jouw workshop kunt geven. Het Element Zaandam is te huur voor workshops en trainingen en jij kunt met een gereduceerd tarief gebruik maken van Het Element Zaandam waardoor het voor jou nog laagdrempeliger wordt om te doen wat je echt leuk vindt, namelijk het geven van een workshop over jouw uit de hand gelopen hobby!

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram