Over mij

In 2017 had ik mijn tweede bore-out en er was geen zicht op groei bij mijn toenmalige werkgever. Ik nam ontslag om een sabbatical te nemen. Ik wilde gaan doen wat ik echt leuk vond, maar ik kwam erachter dat ik zoveel bezig was met het anderen naar de zin te maken dat ik niet meer wist wat ik nou zelf echt leuk vond.

Door de rust en het niks moeten van de sabbatical kwam mijn wens om mijn kennis te delen met anderen. Na de opleiding tot effertless coach werk ik sinds 2018 als coach en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in ‘Moeiteloos Leven’. Wat betekend dit voor mij en hoe kan ik anderen inspireren om moeiteloos te leven?

We hebben bijna allemaal van huis uit meegekregen dat als je meer succes wilt, dat je dan harder en meer moet werken. Alleen wat is jouw definitie van succes? Want juist wanneer je doet wat je echt leuk vindt, ben je niet aan het werk, maar moeiteloos aan het leven!

 

Sabine Pols

Om tot rust te komen en te mediteren, dans ik wat er op dat moment in me op komt, gewoon op de muziek die dan uit de radio komt of via spotify (hierbij de link naar mijn spotifylijst die ik hiervoor gebruik). Dansend door de woonkamer alsof er niemand kijkt. De stress van de dag loslaten. Ik ga helemaal op in de beweging waardoor ik al mijn aandacht daaraan geef en de rest van de wereld alsware wegvalt. Heerlijk rustig zonder al die gedachten of dingen die ik nog moet doen van mezelf en ik kan dan gelijk die pijnlijke schouder of nek wat meer aandacht geven zodat deze weer soepeler wordt en minder pijnlijk.

Mijn missie is om jou te inspireren en te coachen om te doen doen wat jij echt leuk vindt!

Herken jij jezelf hierin?

 • Jij hebt veel kennis over jouw uit de hand gelopen hobby en je kunt hier dagen over praten.
 • Je krijgt van anderen vaak de vraag of je het ze kan leren.
 • Je hebt al eens gedacht over het geven van een workshop (en je hebt er alles al voor in huis) maar je weet niet waar je moet beginnen, want er is zoveel om aan te denken en te regelen.

Geen stress, ik help je!

Hoe kan ik jou helpen?

In 2018 heb ik mijn centrum voor persoonlijke groei ‘Het Element Zaandam’ opgezet. Een plek waar je bij elkaar kunt komen, waar je jezelf kunt zijn, waar je jouw kennis kunt delen en waar we van elkaar kunnen leren.

Om het geven van jouw workshop zo laagdrempelig mogelijk te maken hanteer ik een speciaal tarief voor jou. Je betaald per persoon in plaats van per uur of per dagdeel. Meerdere mensen zijn hier op deze manier hun eerste workshop gestart!

Denk jij nu yes! Ik ben diegene met een uit de hand gelopen hobby en wil nu echt de stappen gaat zetten om die workshop te gaan geven! Wat moet ik doen?

Vul dan direct het contactformulier hieronder in om een afspraak te maken zodat ik jou verder kan helpen.

Download hier mijn Stappenplan naar het geven van jouw eerste workshop.
Meld je hier aan voor de eerstvolgende workshop Moeiteloos jouw workshop geven.

Mijn uit de hand gelopen hobby’s zijn persoonlijke groei, dans en puzzelen, wat is/zijn die van jou? Laat het me weten via het contactformulier!

 

  LinkedIn
  LinkedIn
  Share
  Instagram