Het Moeiteloos Leven concept

Hoe kan ik mogelijkheden zien?
Eigen foto: Altaï gebergte Mongolïe

 

De prachtige foto hierboven is van één van mijn reizen. Het Altaï gebergte in Mongolïe in 2017. Het liefst trek ik rond op, voor mij, onbekende plekken met mijn backpack en boek ik een dag van te voren een ticket en een hotel. Maar soms is dat niet mogelijk. Zoals in Mongolïe waar je op sommige plekken dagen niemand tegen komt en letterlijk en figuurlijk bent afgesloten van de buitenwereld.

Tijdens deze vakantie kwam ik er achter dat ik niet lekker in mijn vel zat, dat mijn werk mijn geen voldoening meer gaf en dat ik geen mogelijkheden zag om mijn werk leuker te maken. Het duurde nog een paar maanden voordat ik echt voor mezelf ging kiezen. Ik koos voor een een jaartje Sabinetijd. Uitzoeken wat ik echt wil, wat mijn mogelijkheden zijn, waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Op het moment dat ik de keuze had gemaakt om voor mijzelf te kiezen zag ik weer mogelijkheden! Ik was gelukkig met mijn keuze, ik werd positiever en creatiever.
Na de opleiding tot Effortless Coach ben ik begonnen in mijn coachpraktijk Het Element in Zaandam en ben ik het Moeiteloos Leven – concept verder gaan uitwerken.

Moeiteloos Leven staat voor mij voor:

Het Moeiteloos Leven concept
  • Vertrouwen
  • Lef
  • Moed
  • Mogelijkheden zien
  • Overvloed

Iedereen die juist een beetje meer van deze kwaliteiten wil, inspireer en coach ik om moeiteloos te leven.

 

De vijf pijlers van moeiteloos leven helpen je om sterker in je schoenen te staan. Je zelfvertrouwen te vergroten, te vertrouwen op intuïtie in plaats van de keus te beredeneren. Bewust te worden van de mogelijkheden die er zijn en om van deze mogelijkheden werkelijkheden te maken. Te gaan doen wat je leuk vind en energie geeft.

 

 

 

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram