Wat kan ik voor jou doen?

Dan heb je besloten om een coach te zoeken.

En nu?

 

Foto: Sydney Sims

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Als je vragen hebt zoals:

  • Hoe kan ik mijn problemen als uitdagingen gaan zien?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen en/of eigenwaarde?
  • Hoe kan ik omgaan met externe prikkels?
  • Hoe kom ik dichter bij mijn gevoel / intuïtie?
  • Hoe kan ik gaan leven in plaats van overleven?
  • Ik heb een gevoel van gemis maar ik weet niet waarom.
  • Ik denk dat ik een Burn-out of een Bore-out heb.
  • Ik heb moeite met mijn grenzen aangeven en mijn ruimte innemen.
  • Ik wil leren om meer vertrouwen, lef of moed te hebben.
  • Ik wil leren om vanuit overvloed te denken en mogelijkheden kunnen blijven zien.

 

Foto: Bikkel Fotografie

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je weet aan welk doel je wil en kan werken kunnen we samen onderzoeken wat jij echt wilt en wat je daarvan weerhoudt. Dit is voor iedereen anders en elk coachingstraject is daarom afgestemd op de behoefte van de klant.
Door de persoonlijke aandacht help ik je om weer in beweging te komen.
We maken bewust wat nu nog onbewust is. Samen verhelderen we jouw patronen, oordelen en overtuigingen waarvan je je in meer of mindere mate bewust bent. Ik ondersteun je bij het aanbrengen van structuur in de chaos waardoor jij in je kracht kunt gaan staan. Het vertrouwen dat jouw lichaam (en inderdaad niet je hoofd) de antwoorden weet op jouw vragen. Iedereen heeft het potentieel om moeiteloos zichzelf te zijn en moeiteloos te gaan leven!

 

Wat is jouw resultaat na het coachingstraject?

Tijdens jouw coachingstraject heb jij stappen gezet die je van te voren niet had bedacht. Je hebt meer zelfvertrouwen, bent bewuster van jezelf en je patronen waardoor je een keuze hebt en kunt maken in plaats van dat een situatie je overkomt. Daardoor zie je dat er meer mogelijk is dan je oorspronkelijk dacht.

 

Spreekt mijn manier van werken jou aan? Vul dan hier het contactformulier in voor een afspraak, bel/Whats App naar 06 55528752 of mail naar info@sabinepols.nl.

 

Het resultaat bij Lotte:

Lotte kwam bij mij door haar vraag “Ik wil het wel, maar ik durf het niet”. Haar pijler van moeiteloos leven was lef. Ze wilde meer lef om te gaan doen wat ze leuk vind. Ze heeft bij mij een coachingstraject gedaan van een aantal maanden. In deze maanden hebben we gekeken waarom ze het niet durft, wat haar angsten zijn en of deze angsten realistisch zijn. Inmiddels laat ze zich niet meer afleiden door haar angst voor verandering. Ze volgt haar gevoel en doet wat ze leuk vind.

 

Sabine Pols
Effortless Coach Zaandam

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram